HTML5 Yapım Aşamasında Sayfası

HTML5 Yapım Aşamasında Sayfası


Bu yazımızda; yapım aşamasında sayfasının ne olduğunu, web sitelerinizde kullanabileceğiniz yapım aşamasında HTML template ve site adreslerini paylaşacağım. Başlayalım o halde.

Yapım Aşamasında Sayfası Nedir?

Henüz tamamlanmamış veya görüntülenmeye hazır olmayan bir web web sitesi hakkında bilgi vermek için kullanılan sayfalara denir. Bu sayfalarda yaygın olarak, “yapım aşamasında” ya da “çok yakında” mesajları kullanırız.

Hazır Yapım Aşamasında HTML Template

Çok soranlar olduğu için, benim de yakın zamanda keşfettiğim yapım aşamasında HTML template sizinle paylaşmak istiyorum. Github üzerine eklediğimiz bu index.html sayfasını indirerek ya da kodları copy-paste yöntemiyle alarak, şık bir HTML yapım aşamasında sayfası olarak kullanabilirsiniz.

HTML5 Yapım Aşamasında Sayfası - Yapım Aşamasında Sayfası HTML
Yapım Aşamasında HTML Template

Yapım Aşamasında Html Şablon İndir

HTML5 Yapım Aşamasında Sayfası - Yapım Aşamasında Sayfası HTML
Yapım Aşamasında HTML Template

Yapım Aşamasında Html Şablon İndir

Ücretsiz Yapım Aşamasında HTML Şablonları

Yukarıda paylaştığım yapım aşamasında HTML şablonu yetersiz geldiyse, aşağıdaki siteleri de inceleyebilirsiniz.

Sonuç

Sitelerinizde yapım aşamasında sayfası olarak kullanabileceğiniz birden fazla HTML template bulunmaktadır. Eğer WordPress alt yapısı kullanıyorsanız, yapım aşamasında eklentisiyle de bunu yapabilirsiniz. WordPress yapım aşamasında eklentisiyle ilgili yazmış olduğumuz https://blog.wolinka.com.tr/wordpress-yapim-asamasinda-eklentisi/ içeriği de incelemenizi öneririm.

Sevgiler.

  1. ercan diyor ki:

    merhaba sızden yardım alabılırmıyım üçretlı ise ucretınıde ödıyebılırım atsvıpcar.com bır sıtem var ve sıtemın yapım asılmasıında ve anlastıgım kısı ıle ufak bır sıkıntıodan dolayı sayfamı kapattı sayfamın ssıfrelerı bende olmasına rağmen kaldıramıyorum bılmıyorum nasıl olacagını yardıncı olurmusunuz

  2. Alp diyor ki:

    Özlem Hanım, yapım aşamasında html sayfasına ihtiyacım olduğumda her seferinde sitenizden yararlanıyorum. Teşekkür ederim.

  3. Yağız diyor ki:

    Özlem Hanım ellerinize sağlık, yapım aşamasında sayfa tasarımını çok beğendim. Her projemde artık bu tasarımı kullanıyorum. Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir