WooCommerce Birden Fazla Para Ekleme

WooCommerce: Ürünlere Birden Fazla Para Birimi Nasıl Eklenir?


Bu yazıda, WooCommerce birden fazla para birimi eklemenin, başka bir deyişle WooCommerce çoklu para birimi eklemenin kolay bir yönteminden bahsedeceğim.

Currency per Product for WooCommerce eklentisi; WooCommerce ürünlerine birden fazla para birimi eklemenize, farklı para birimlerinde ürün fiyatlarını ayarlamanıza ve görüntülemenize olanak tanır.

Currency per Product for WooCommerce eklentisinin avantajları:

  • WooCommerce ürün fiyatlarını farklı para birimlerinde ayarlayabilir ve farklı para birimlerinde mağaza sayfasında görüntüleyebilirsiniz.
  • WooCommerce ürün fiyatlarını farklı para birimlerinde ayarlayabilir, ancak mağaza sayfasında döviz kurları ile dönüştürülmüş ana para biriminde görüntüleyebilirsiniz.
  • WooCommerce ürün fiyatlarını farklı para birimlerinde ayarlayabilir, farklı para birimlerinde mağaza sayfasında görüntüleyebilir, ancak sepet ve ödeme sayfasında ana para birimine dönüştürebilirsiniz.

Currency per Product for WooCommerce eklentisinin dezavantajları:

  • Ücretsiz sürümde; ana para birimi hariç, bir farklı para birimi ekleyebilirsiniz. Böylelikle ana para birimi dahil, WooCommerce ürünlerinizde iki farklı para birimini yönetebilirsiniz. İkiden fazla para birimini yönetmek için eklentinin ücretli sürümünü kullanabilirsiniz.
  • Ücretsiz sürümde, döviz kurlarını manuel ayarlayabilirsiniz. Pro sürümünde ise; döviz kurlarını otomatik güncelleyebilir ve ilgili sayfalarda ürün fiyatlarının otomatik dönüştürülmüş fiyatlarını görebilirsiniz.

WooCommerce Birden Fazla Para Birimi Eklentisi (Currency per Product for WooCommerce) Nasıl Kurulur?

  • Currency per Product for WooCommerce eklentisini bilgisayarınıza indirdikten sonra, Filezilla ya da bir FTP istemci programıyla hosting hesabınıza bağlanıp, zipli dosya içinde bulunan klasör ve dosyaları wp-content/plugins dizinine yükleyebilirsiniz. Ayrıca WordPress admin paneldeki Eklentiler sekmesini kullanarak da eklenti yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Eklentiyi aktif ettikten sonra, WooCommerce > Ayarlar > Ürün başına para birimi sekmelerini takip ederek, istemiş olduğunuz para birimini ekleyebilir ve kendi istekleriniz doğrultusunda para birimi görünüm seçeneklerini özelleştirebilirsiniz.

WooCommerce birden fazla para birimi eklentisinin kurulumu ve ayarları oldukça kolay. Yine de takıldığınız ya da danışmak istediğiniz bir konu varsa, WooCommerce uzmanı arkadaşlarımız ile iletişime geçerek destek talebinde bulunabilirsiniz.

Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir