WooCommerce İlgili Ürünler Kaldırma

WooCommerce İlgili Ürünler Nasıl Kaldırılır?


E-ticaret sitelerinde kullanıcıların fazladan alış-veriş yapmalarını sağlamak için İlgili Ürünler ya da Benzer Ürünler sıklıkla kullanılır. Bu durum bildiğiniz gibi WooCommerce sitelerinde de varsayılan olarak gelir. İşte bugün tam olarak, ürün içerik sayfalarından WooCommerce ilgili ürünler kaldırma konusunu anlatacağım.

WooCommerce ilgili ürünleri kaldırmak için birden fazla yöntem kullanılabiliriz. Eğer kullandığımız temanın ayarlarında varsa tema paneli üzerinden bile bu işlemi yapabiliriz. Ancak ben size en geçerli yöntem olan fonksiyon ile kaldırma yöntemini vereceğim.

WooCommerce İlgili Ürünler Kaldırma Fonksiyonu

Bildiğiniz üzere geliştirme ve düzenleme işlemlerinde, fonksiyonlarımızı temamızın içinde bulunan functions.php dosyasına ekliyoruz. Bunun için wp-content/themes/tema-adi/functions.php klasör dizinlerini takip etmeliyiz.

Aşağıdaki kod dizininde <?php satırından sonraki kodları, functions.php dosyamıza eklediğimizde WooCommerce benzer ürünleri kaldırma işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış oluruz.

Sonuç

Umarım faydalandığınız bir içerik olmuştur. Paylaştığım fonksiyonda çalışmayan bir durum olduğunu fark ederseniz, iletişime geçmekten çekinmeyin olur mu? 🤗 https://wolinka.com.tr/iletisim/

Ayrıca bu tarz WooCommerce kodları hoşunuza gittiyse, diğer WooCommerce kodlarımızı da inceleyebilirsiniz => https://blog.wolinka.com.tr/e/woocommerce-fonksiyonlari/

Herkese çok sevgiler 🤗

  1. Hüseyin diyor ki:

    Merhaba dediğiniz gibi tema dosyamın functions.php dosyasına yazdığınız kodları ekledim ancak ilgili ürünler kısmı sitemden kalkmadı acaba nerde yanlış yapmış olabilirim? Teşekkürler

    • Özlem Çimen diyor ki:

      Hüseyin Bey merhaba,

      Sitenizi inceledim. Sizde bizim gibi Flatsome temasını kullanıyorsunuz. Bu temayla yapmış olduğumuz başka bir e-ticaret projesine eklediğimizde herhangi bir problem olmuyor. WooCommerce ilgili ürünler kaldırılıyor. Dolayısıyla eklemiş olduğunuz farklı kodlarla ya da eklentilerle çakışma yaratmış olabilir.
      Kullandığınız eklentileri bir incelemenizi tavsiye ederim 😊

      Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir